25/03/202320:16

Πυροβολισμός 16χρονου στο Λαγονήσι: «Το ένα από τα παιδιά γονάτισε και τον παρακάλεσε να μην τους κάνει κακό»- Συγκλονιστική μαρτυρία για τον πυροβολισμό

Σημάδεψε από τα 5 μέτρα και πυροβόλησε το ένα παιδί στο πόδι” λέει στο newsit.gr οικογενειακός φίλος των παιδιών που δέχτηκαν την επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής (24.03.2023) στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο ανήλικοι προσπέρασαν ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι. Τότε ο δράστης κατέβηκε από το όχημα και αφού τους μίλησε σε έντονο ύφος, έβγαλε το όπλο. Το ένα από τα παιδιά γονάτισε και τον παρακάλεσε στα αγγλικά να μην τους κάνει κακό, αλλά εκείνος πυροβόλησε.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο της Βούλας, με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Άνθρωπος που γνωρίζει και τα παιδιά και τους γονείς τους μιλάει στο newsit.gr και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Εγώ ό,τι ξέρω, το ξέρω από τον πατέρα του ενός από τα δύο παιδιά που δέχτηκαν την επίθεση χθες το βράδυ. Επειδή τυχαίνει να είναι συνεργάτης και φίλος ο πατέρας του ενός παιδιού, μου είπε ότι τα παιδιά γυρνούσαν από βολτα και πήγαιναν σπίτι τους. Ξαφνικά από ένα αυτοκίνητο με μαύρα φιμέ τζάμια, βγήκε ένας άνθρωπος αλλοδαπός, δεν μιλούσε ελληνικά, ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί, έτσι ξαφνικά. Τα παιδιά έτρεξαν μετά και βούτηξαν σε ένα χωράφι για να γλιτώσουν, και το αυτοκίνητο έφυγε.

Τα παιδιά είναι φίλοι. Τους γονείς τους τους ξέρουμε. Είναι οικογένεια… στολίδι και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τα παιδιά. Υπάρχουν εδώ στην περιοχή πολλά παιδιά που παίζουν με ποδήλατα και πατίνια. Γυρνάνε μέσα σε αυτά τα στενά. Αυτά τα δύο παιδιά είναι αθλητές και είναι πολύ καλά παιδιά”.

Στη συνέχεια, σημειώνει πως “το ένα το παιδί είναι σε σοκ, συντετριμμένος και έχει πάει στο νοσοκομείο να δει τον φίλο του. Το άλλο το παιδί, ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα”.

Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα