28/03/202418:05

Ραφήνα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα μέσα σε πάρκινγκ – Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Μάντικα. Τα ζώα, άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή όχι, προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.
Το συμβάν συνέβη το πρωί της Τετάρτης και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας τα εξής:

«Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα –άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους– προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν».

Πηγή: Cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα