Ραντεβού Χατζηδάκη-Γιαννακόπουλου πριν τις εκλογές για τον Βοτανικό
18/06/201910:27

Ραντεβού Χατζηδάκη-Γιαννακόπουλου πριν τις εκλογές για τον Βοτανικό – Newsbeast

[ad_1]

Έπειτα από τη συνάντηση της 5ης Ιουνίου με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και τους συνεργάτες του, λίγες ημέρες μετά τη νίκη τους στις εκλογές, το επόμενο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη στέγαση του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα γίνει με εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» και του ένθετου «Εθνοσπόρ» θα πραγματοποιηθεί πριν τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ και επικεφαλής του Ερασιτέχνη θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη. Σε αυτήν αναμένεται να συζητηθούν λεπτομέρειες του πρότζεκτ και να δοθεί το «πράσινο φως» και από το κόμμα που πρώτευσε στην προτίμηση του κόσμου κατά την πρόσφατη διαδικασία των ευρωεκλογών.

Δεδομένη είναι η έγκριση που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός ήδη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το θετικό κλίμα της συνάντησης με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να εξασφαλίσει τη θετική στάση και της Πειραιώς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος που δεν πραγματοποιείται αυτό το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (μολονότι μεταξύ τους υπάρχει καλή σχέση), αλλά με έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του στη Νέα Δημοκρατία, έχει να κάνει με επικοινωνιακούς λόγους. Και αυτό γιατί ο κ. Χατζηδάκης έχει ήδη εκφραστεί δημοσίως θετικά για το σχέδιο του Βοτανικού και θα έχει σημαίνοντα ρόλο στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα