11/12/202319:47

Ρέντη: Στη ΜΕΘ  του νοσοκομείου Νίκαιας για τέταρτο 24ωρο ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στο μηρό από ναυτική φωτοβολίδα– Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τέταρτο 24ωρο στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στο μηρό από ναυτική φωτοβολίδα στο Ρέντη.

Υπενθυμίζεται πως η ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στο έδαφος, έκανε γκελ στο οδόστρωμα και καρφώθηκε στο μηρό του διαπερνώντας τον οπλισμό και τη στολή του. Ο 31χρονος έπαθε ανακοπή και για 10 λεπτά, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Νίκαιας -που δεν εφημέρευε- προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Έγιναν αλλεπάλληλα χειρουργεία προκειμένου να καθαριστεί το τραύμα ωστόσο πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος για κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη που μίλησε στον ΣΚΑΪ το πρωί, ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και ο αστυνομικός εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η κα Παγώνη πρόσθεσε ότι ο μηρός δίνει μεγάλα τραύματα τα οποία χρειάζονται χρόνο. Πρόσθεσε ότι είναι θετικό ότι δεν έχει πυρετό και ότι είναι νεαρό άτομο με γερή κράση.

«Οι γιατροί δίνουν μεγάλη μάχη», πρόσθεσε.

Σήμερα Δευτέρα (11/12) οι αστυνομικές ενώσεις έχουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα