13/06/202419:57

Ρέθυμνο: Τη Δευτέρα οι απολογίες τριών ατόμων για σχέδιο δολοφονίας σε βάρος 39χρονης και αλλοδαπού επιχειρηματία

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει – μετά από την αστυνομική έρευνα – μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, όπλων και ναρκωτικών, στην οποία εμπλέκονται τρία άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 43 και 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνταν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, απειλής, οπλοκατοχής και ναρκωτικών. Στη συνέχεια, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα αλλοδαπού ατόμου, που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία της 39χρονης εν διαστάσει συζύγου του 43χρονου συλληφθέντα και ενός αλλοδαπού επιχειρηματία. Εκτός από απειλή και ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκαν και για σχέδιο δολοφονίας σε βάρος της 39χρονης και του επιχειρηματία.

Και οι τρεις ζήτησαν σήμερα Πέμπτη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα