Ρίχνει χαλάζι σε Πήλιο και Λάρισα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες
10/07/201917:35

Ρίχνει χαλάζι σε Πήλιο και Λάρισα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες – Newsbeast

[ad_1]

Ενώ η θερμοκρασία είναι ακόμα πολύ υψηλή σε όλη τη χώρα, έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν τόσο στη Μαγνησία όσο και στη Λάρισα.

Πιο συγκεκριμένα στο Ανατολικό Πήλιο ο καιρός εμφάνισε ξαφνική αλλαγή και ενώ η θερμοκρασία στην ευρύτερη περιοχή άγγιξε τους 38 βαθμούς κελσίου, ξέσπασε έντονη χαλαζόπτωση. Τουρίστες αλλά και κάτοικοι της περιοχής αιφνιδιάστηκαν και έσπευσαν να προφυλαχτούν. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να καταγράψουν με το κινητό τους τηλέφωνο το χαλάζι.

Μπορεί και να ρίξει χαλάζι …….????????????

Posted by Iro Proia on Wednesday, 10 July 2019

Xαλαζόπτωση και έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και στην περιοχή του Αργυροπουλίου στον Τύρναβο της Λάρισας. Οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα καθώς και πτώσεις δέντρων ενώ οι κάτοικοι αναφέρουν ζημιές στις καλλιέργειές τους από το χαλάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο τον συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων μιας και ο κίνδυνος για πυρκαγιά στην περιοχή της Λάρισας είναι πολύ υψηλός και βρίσκεται 4 επίπεδο επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς (πολύ υψηλό). Οι υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου κάνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή των αρμόδιων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων φαινομένων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα