20/02/202416:30

Τραγωδία στη Ρόδο: Από εγκεφαλίτιδα πέθανε 5χρονο κοριτσάκι μετά από νοσηλεία 20 ημερών – Πριν χρόνια είχε πεθάνει και η αδερφή της

Η πρώτη τραγωδία είχε χτυπήσει την οικογένεια το 2014

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Ρόδο καθώς το απόγευμα της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το οποίο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr η οικογένεια είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια, το 2014, από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της σε ηλικία τότε 1,5 έτους.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ακόμα ένα παιδί, ένα αγοράκι.

Κατά πληροφορίες το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκ επικρατεί στη Ρόδο, μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 5 ετών, το οποίο νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως η οικογένεια, έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι.

Πηγή: newsbomb.gr- Protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα