08/05/202023:46

Σ.ΦΙ.Ν.Α.: Άλλη μία δωρεά του Ανδρέα Παπαδάκου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Λειτουργία Αξονικού Τομογράφου από 4/5/20, επίσημος τραπεζικός λογαριασμός

 

Ο Δωρητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε άλλη μία δωρεά, που ενισχύει και θωρακίζει τον Αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Αγόρασε και δώρησε έναν Εκχυτή σκιαγραφικού υλικού, ο οποίος λόγω της πανδημίας του Covid -19 θα παραληφθεί και εγκατασταθεί σε λίγες μέρες. Έτσι μετά από την εκπαίδευση προσωπικού από την εταιρία που παραλήφθηκε ο Αξονικός τομογράφος, έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4/5/2020 οι πρώτες αξονικές τομογραφίες στον κόσμο της Ηλείας, από τους Ακτινολόγους Ιατρούς του Νοσοκομείου και τους ειδικευμένους χειριστές του Αξονικού τομογράφου.

Μαζί με τα καλά νέα από τα έργα της νέας πτέρυγας και την ενεργοποίηση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.Φι.Ν.Α.) ο Ανδρέας Παπαδάκος θα προχωρήσει και σε άλλες δωρεές μαζί με φίλους και φίλες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε ειδικός διεθνής λογαριασμός τραπέζης στο όνομα του Συλλόγου, με αριθμό IBANGR0301725160005516099568121 στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για να μπορούν οι Δωρητές και οι Δωρήτριες με διαφάνεια και ταχύτητα, να βοηθούν χρηματικά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Την πρώτη κατάθεση – δωρεά την έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπαδάκος με κατάθεση 1000€ στο συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης στο λογαριασμό αυτό θα κατατίθενται οι συνδρομές των μελών και κάθε είδους έσοδα στο σύλλογο, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να θωρακιστεί η διαφάνεια και να δοθεί το έναυσμα στην κοινωνία της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, ότι ο μοναδικός στόχος του Συλλόγου είναι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Επομένως μπορείτε άμεσα να εγγράφεστε στο Σ.ΦΙ.Ν.Α. ηλεκτρονικά με 10€ κατάθεση στο λογαριασμό και παραλαμβάνετε την απόδειξη μέλους από τα γραφεία μας.

Τέλος μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου – άλλη μία παραχώρηση του Ανδρέα Παπαδάκου – θα ξεκινήσει δυναμική καμπάνια “Η Υγεία των ανθρώπων είναι πάνω από όλα”. Γιατί αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι οτι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας είναι ο βασικότερος κρίκος να έχουν Υγεία οι πολίτες της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα