18/06/201922:27

Σάκης Κότσιφας: «Μεγάλο πλήγμα για την οικονομική ζωή του Βαρθολομιού, η οριστική αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας

Σάκης Κότσιφας: «Μεγάλο πλήγμα για την οικονομική ζωή του Βαρθολομιού, η οριστική αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας.

Μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλασσε τελικά η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, παρότι υπήρχαν θετικές διαβεβαιώσεις, με την αιφνίδια απόφασή της να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματος του Βαρθολομιού. Η οικονομική ζωή της περιοχής δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα μέσα στην τουριστική περίοδο που ήδη ξεκίνησε, αλλά και ο αγροτικός κόσμος και οι επιχειρηματίες της περιοχής που θα αναγκαστούν να μετακινούνται σε άλλες πόλεις για να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους.

Η οργή και η δυσαρέσκεια των κατοίκων της περιοχής είναι άκρως δικαιολογημένη και όλοι μας πρέπει να ενώσουμε τις δικές δυνάμεις και φωνές με αυτές των κατοίκων του Βαρθολομιού, ώστε η Διοίκηση ης Εθνικής Τράπεζας να άρει την απόφαση αυτή. Είναι εμφανής η υποβάθμιση της περιοχής που προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Συντάσσομαι στο πλευρό όλων των φορέων και των κατοίκων της περιοχής και είμαι έτοιμος να αναλάβω πρωτοβουλίες προς την ευμενή κατάληξη αυτού του σημαντικού θέματος.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΚΟΤΣΙΦΑΣ

Υπ. Βουλευτής Ν. Ηλείας

με το «Κίνημα Αλλαγής»

Δικηγόρος Παρ’ ΑρείωΠάγω

LLM. Master of Laws

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα