26/07/202008:54

Σε ύφεση είναι οι δασικές πυρκαγιές που ξέσπασαν τις προηγούμενες τρεις ημέρες στην Ηλεία- Μικτό κλιμάκιο αναζητά τα αίτια εκδήλωσής τους

Υπό έλεγχο για την πλήρη κατάσβεσή τους είναι οι μεγάλες και δύσκολες δασικές πυρκαγιές που ξέσπασαν τις προηγούμενες τρις ημέρες στην Ηλεία τόσο στο Γραμματικό, Λατζόι, Χελιδόνι, Πουρνάρι όσο και στη θέση Ζαχαρέικα στο Πανόπουλο.

Παράλληλα σύμφωνα με χθεσινό δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  έχει συγκροτηθεί μικτό κλιμάκιο το οποίο βρίσκεται ήδη στην περιοχή, μετά από εντολή του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη για την εξιχνίαση των αιτιών των πυρκαγιών.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το δελτίο τύπου: «Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, έχει μεταβεί ήδη, μεικτό Κλιμάκιο, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, στην Π.Ε. Ηλείας, για την εξιχνίαση των αιτιών, αρκετών πυρκαγιών, που εκδηλώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα