20/08/202014:08

ΣΕΓΑΣ: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Ρουμανία λόγω κορωνοϊού

Την απόφασή η Ελλάδα να αποσυρθεί από τους Βαλκανικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη Ρουμανία ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ έχει ως εξής:

«Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι η εθνική μας ομάδα Α/Γ δεν θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στη Ρουμανία, για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

»Η δυσμενής εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων στη συγκεκριμένη χώρα, επιβάλει την απόφαση αυτή και ανατρέπει την αρχική διάθεση συμμετοχής, που είχε εκφραστεί στα τέλη της άνοιξης, με την ελπίδα διαφορετικής πορείας σε σχέση με την πανδημία.

»Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και καιρό έχει αποφασιστεί η μη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κ20 στους Βαλκανικούς Αγώνες της Τουρκίας, λόγω, επίσης, των υγειονομικών δεδομένων στη γειτονική χώρα.

»Ο ΣΕΓΑΣ είναι στη διάθεση αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Ομάδας, σε περίπτωση που επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αγώνες τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε διεθνή meeting, όπου αυτό είναι δυνατό».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα