02/09/202211:33

Σεπόλια: 14χρονη έπεσε θύμα bullying από συμμαθητές της – «Με χτυπούσαν, με βρίζανε»

Θύμα bullying έπεσε 14χρονη που φοιτά στα Σεπόλια, στο ίδιο γυμνάσιο που συνομήλικός της έβαλε πέρυσι τέλος στη ζωή του.

Η 14χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητές μίλησε στην ΕΡΤ για το οδυνηρό αποτύπωμα που αφήνει πίσω του το bullying. Όπως δήλωσε: «Με χτυπούσαν, με βρίζανε, με κοροϊδεύανε και γενικά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσανε για να με μειώσουν αλλά δεν το κατάφεραν».

Όταν ρωτήθηκε εάν αυτό το περιστατικό έγινε αφορμή για να μη βγαίνει από το σπίτι τόνισε πως: «Ακριβώς, και να σταματήσω και το άθλημά μου και να μην πηγαίνω σχολείο και να μην κάνω τίποτα. Και να έβγαινα μπορεί να συνεχιζότανε με μερικά παιδιά από αυτή την παρέα».

«Το μόνο που φοβάμαι είναι το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, φοβάμαι για το παιδί μου. Το παιδί δεν βγαίνει, του έχει μείνει ακόμα η εικόνα», ανέφερε η μητέρα της 14χρονης.

Η 14χρονη φοιτά στο ίδιο σχολείο με αυτό του 14χρονου Μάκη, του παιδιού που αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάιο στα Σεπόλια. Όπως λέει, ο 14χρονος ήταν θύμα bullying. «Θα ήθελα να αλλάξω σχολείο, πάρα πολύ, έχουμε κάνει μία συζήτηση με τον διευθυντή μας για να πάω σε ένα άλλο σχολείο, αλλά σε αυτό βρίσκονται τα μισά παιδιά από αυτά που μου έκαναν bullying οπότε θα κάτσω στο ίδιο σχολείο», δήλωσε η 14χρονη.

Η οικογένεια της 14χρονης έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα