29/06/202115:12

Σέρρες: 5 παιδιά τραυματισμένα μετά από πυροβολισμούς 30χρονου

Δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο ενώ τρία πήραν εξιτήριο

Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά στην Ηράκλεια Σερρών το πρωί της Τρίτης στον οικισμό Ρομά της περιοχής, όταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 30χρονος άντρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Τα παιδιά αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας και στη συνέχεια τα τρία από τα πέντε διακομίστηκαν στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καθώς έπρεπε να τους αφαιρεθούν τα θραύσματα από τις σφαίρες, ενώ τα άλλα δυο έλαβαν εξιτήριο. Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, τα τραύματα των τριών ανήλικων είναι επιφανειακά και δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Μάλιστα, τα δυο από τα τρία παιδιά που μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο είναι παιδιά του δράστη.

Αντιστάθηκε στις Αρχές ο δράστης
Ο 30χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και με τη διαδικασία του αυτόφωρου θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Κατά τη σύλληψή του ο δράστης αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρή ένταση με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης δεν είχε άδεια κατοχής και χρήσης όπλου, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα πέντε ανήλικα παιδιά. Επίσης, διενεργούν έρευνες στον οικισμό προκειμένου να βρεθεί το όπλο.

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα