01/12/202313:16

Σοκ στη Ναύπακτο: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους – Έξι συλλήψεις των γονιών τους

Ο διευθυντής του Γυμνασίου έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για έναν 13χρονο – Δημιουργούσαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών αφαιρώντας τους τα ρούχα – Χειροπέδες στους γονείς τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση δύο μαθητών γυμνασίου στη Ναύπακτο οι οποίοι φέρονται να διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από την καταγγελία που έκανε στις Αρχές ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου το μεσημέρι της Πέμπτης (30/11).

Ειδικότερα, ο 57χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, όπως ενημερώθηκε, ένας 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου δημιουργεί μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών και τις επιδεικνύει σε άλλους μαθητές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, κατέθεσε σχετικά στις Αρχές και ο πατέρας μίας μαθήτριας ο οποίος κατήγγειλε ότι, όπως πληροφορήθηκε από την κόρη του, ο παραπάνω 13χρονος μαζί με ακόμη έναν συμμαθητή του δημιουργούν μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες με τα πρόσωπα διάφορων ανήλικων μαθητριών του Γυμνασίου, μία εκ των οποίων και η κόρη του 13 ετών.

Πράγματι, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα οι δύο μαθητές μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής δημιουργούσαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών αφαιρώντας τους τα ρούχα και τις διαμοίραζαν σε διάφορα άτομα.

Επιπλέον προέκυψε ότι ένας από τους δύο 13χρονους ήταν μέλος σε ιδιωτικό γκρουπ στο Telegram, όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τόσο οι δύο μαθητές όσο και οι γονείς τους, ενώ η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα