10/06/202418:20

ΣΟΚ στην Ηλεία: Αγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από την Μυρτιά του Δήμου Πύργου που εντοπίστηκε νεκρή– Φέρεται να ομολόγησε ο δράστης- Η άτυχη κοπέλα που αναζητούνταν από χθες βρέθηκε με θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο

Νεκρή με τραύματα από μαχαίρι εντοπίστηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί απο χθες στην Ηλεία και μάλιστα είχε εκδοθεί ανακοίνωση εξαφάνισής της απο το Χαμόγελο του Παιδιού. Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Μυρτιά, του Δήμου Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού έχει συλληφθεί ένας άνδρας ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιασμό ανηλίκου. Μετά από την ανάκρισή του ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και φέρεται μάλιστα να είναι θείος της άτυχης κοπέλας καθώς είναι ξάδερφος της μητέρας της.

Το κορίτσι βρέθηκε να έχει τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό. Μετά από την ανάκρισή του ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ήταν Κυριακή βράδυ περίπου στις 9:00, όταν τα ίχνη της 11χρονης Βασιλικής Νικοπούλου χάθηκαν από το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου και οι γονείς της μικρής, μόλις αντιλήφθηκαν την εξαφάνισή της, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσει το παιδί. Οι αστυνομικοί “χτενίζαν” την ευρύτερη περιοχή μέσα και γύρω από το χωριό, προσπαθώντας να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο ή ίχνος που θα τους οδηγήσει στην 11χρονη Βασιλική και τελικά εντοπίστηκε η άτυχη κοπέλα νεκρή σε αγροτική περιοχή στον κάμπο της Ηλείας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα