19/10/202319:06

Σοκ στο Αγρίνιο: Άγριος διαπληκτισμός σε δημοτικό σχολείο – Μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών

Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ μαθητών δημοτικού σχολείου συνέβη στο Αγρίνιο την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το acheloostvnews.gr, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά διαπληκτίστηκαν, όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδελφό, που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση πέντε δασκάλων, ώστε να χωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο, μία μαθήτρια τραυματίστηκε. Το κορίτσι είχε επεισόδια εμετού και πόνους στο ύψος του νεφρού κι έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

τη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου, κάτι που, ευτυχώς, αποκλείστηκε. Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, δεν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές για το επεισόδιο σε μία προσπάθεια να δοθούν λύσεις και αυτό να αντιμετωπιστεί εντός του σχολικού και οικογενειακού περιβάλλοντος των μαθητών.

Πηγή: Εthnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα