22/12/202318:12

Σοκάρει καταγγελία για βιασμό 11χρονης από 47χρονο στον Κολωνό: «Σκέφτηκα να του κάνω κακό», είπε η μητέρα της

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για τον βιασμό 11χρονης κοπέλας στον Κολωνό, με τη μητέρα να αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε να κάνει κακό Σοκάρει καταγγελία για βιασμό 11χρονης στον Κολωνό: «Σκέφτηκα να του κάνω κακό», είπε η μητέρα τηςότι ασέλγησε σε βάρος της κόρης της.

Μιλώντας στο Star και ερωτώμενη σχετικά με τον 47χρονο, η μητέρα ανέφερε: «Η οικογένειά του είναι πολύ καλή οικογένεια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μπορεί να πήγαινε τη μικρή αγγλικά ή να την έφερνε από το γυμναστήριο. Δεν μου είχε πει τίποτα η κόρη μου. Αν ήθελα κάτι, με βοηθούσε.

Είναι κάποιος που τον ξέρω. Ήταν πολύ πιστός στη θρησκεία του και όλος ο κόσμος τον αγαπούσε. Μπορεί απλά να έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, είναι δουλειά – σπίτι. Δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρει ότι η κόρη της δεν ήταν παραμελημένη: «Ούτε από το παιδί είχα καταλάβει κάτι. Δεν είχα δει το παραμικρό. Με τη μικρή είμαι πάντα αυστηρή. Έπαθα σοκ. Σκέφτηκα να του κάνω κακό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι κρίμα να πάω φυλακή, να αφήσω το παιδί μου. Δεν έχω ούτε οικογενειακά προβλήματα, περιουσία έχουμε, με μισθό και ενοίκια. Δεν ήταν σύντροφός μου, ήταν δικός μου άνθρωπος, τον έβαζα στο σπίτι μου».

Πηγή: Εthnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα