20/12/202322:39

Σοκάρει νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή στην Πάτρα στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη από τον Πύργο

Στο φως νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται για βιασμό σε νοσοκομείο στην Πάτρα.
Την απολογία του προετοιμάζει ο νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Πάτρας που κατηγορείται πως βίασε μια 23χρονη.

Όμως, σε νέα καταγγελία που φέρνει στο φως το MEGA, γυναίκα αναφέρει: «Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: «Εντάξει συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό». Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος».

Η καταγγέλλουσα αποκάλυψε μια ακόμα άγνωστη ιστορία που συνέβη πριν χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο με τον ίδιο νοσηλευτή που επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της. «Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, είχε στραμπουλήξει το πόδι του τότε και πήγαν σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου και της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει.

Σε ταραχή η γυναίκα κατάφερε να τον απωθήσει. Τελικά, κατάφερε να του ξεφύγει τρέχοντας στους διαδρόμους του νοσοκομείου. «Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ και «όχι» και «κάνετε λάθος» και «δεν είμαι εγώ» και «εγώ δεν την ακούμπησα» και «εγώ εκείνο» και «εγώ το άλλο».

Στο νοσοκομείο δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, οι γιατροί που προσπάθησαν να τους χωρίσουν απηυδισμένοι αναφώνησαν «ρε, πάλι τα ίδια;».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό: «Ρε πάλι τα ίδια;» του λέγανε. Που σημαίνει ο άνθρωπος το έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ πού».

ΠΗΓΗ: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα