12/04/202419:32

Σοκαριστικό συμβάν στη Λαμία: Φέρεται να άφηνε νηστικά και χτυπούσε τα παιδιά της συντρόφου του

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως στη Λαμία. Άντρας καταδικάστηκε καθώς άφηνε τα τέσσερα παιδιά της συντρόφου του και το παιδί του με αυτή νηστικά.

Φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολή

Σύμφωνα το lamiareport.gr, όλα τα παιδιά ήταν ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Τα τέσσερα μεγαλύτερα ήταν από τον πρώτο γάμο της γυναίκας, ενώ το μικρότερο ήταν παιδί των δύο κατηγορουμένων.

Ο άνδρας με βάση το κατηγορητήριο άφηνε κατ’ επανάληψη νηστικά τα πέντε παιδιά, ενώ δεν ήταν λίγες φορές που τα χτυπούσε, με ανοχή της μητέρας.

Αποκορύφωμα της βίαιης συμπεριφοράς του ήταν να απειλήσει με καραμπίνα τον μεγαλύτερο γιο της συντρόφου του, όταν εκείνος ήταν μόλις 14,5 ετών!

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο με βάση τον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας, για σωματική βλάβη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κάθε παιδί, ποινή που κατά συγχώνευση έφτασε τους 36 μήνες, με την πρόβλεψη του νόμου για 3ετη αναστολή.

Η μητέρα, που κατηγορούνταν για ανοχή στη συμπεριφορά του, κρίθηκε αθώα για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη αλλά και για συνέργεια σε έκθεση σε κίνδυνο των ανήλικων παιδιών της.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα