Σούντγκρεν: «Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον Άρη»
14/07/201920:14

Σούντγκρεν: «Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον Άρη»

[ad_1]

Έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση έφτασε σήμερα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τη χαρά του που θα αγωνίζεται στους «κίτρινους» κα θέλει να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Σούντγκρεν:

«Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου. Αυτή τη στιγμή την περίμενα πως και πως και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι επιτελούς εδώ. Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον Άρη. Μια νέα σελίδα στην καριέρα μου ανοίγει και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας και θα αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας.

Έχω μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μου και είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταθέσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τον Άρη να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρόνια και θα τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος.

Την Πέμπτη έχουμε το πρώτο φιλικό στην έδρα μας και πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Ειλικρινά περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να ζήσω την εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης».

 

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα