20/02/202420:44

Στ. Κασσελάκης στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ή θα είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έως τις εθνικές εκλογές, ή πάμε σε αναβάθμισή μου στο συνέδριο»-«Αν δεν με εμπιστεύεστε ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών»- Θέτουν ακόμα και ζήτημα ηγεσίας τα στελέχη

«Ή θα είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έως τις εθνικές εκλογές, ή πάμε σε αναβάθμισή μου στο συνέδριο», φέρεται να είπε κατά την αρχική του τοποθέτηση στην ΠΓ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Στεφανος Κασσελάκης.

Ουσιαστικά με την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα, ο κ. Κασσελάκης, ζητεί από τώρα δέσμευση από τα στελέχη του κόμματος ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις ευρωεκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ειδάλλως θα ζητήσει επιβεβαίωση της προεδρίας του από το συνέδριο.

Πυρά κατά ΜΜΕ από Κασσελάκη

Νωρίτερα, κατά την άφιξη του στην Κουμουνδούρου, ο κ. Κασσελάκης στράφηκε κατά μερίδας ΜΜΕ, κατηγορώντας τα για «ψέματα» και «προπαγάνδα», ενώ διεμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει «και θα το δείτε».

«Διαβάζω να λένε ‘χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε σε τρακτέρ’. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Θέτουν ακόμα και ζήτημα ηγεσίας τα στελέχη

Σημειώνεται πως τα μέλη της ΠΓ του κόμματος, είναι σαφές ότι αιφνιδιάστηκαν και πάλι από την πρωτοβουλία Κασσελάκη με το ερωτηματολόγιο, τον καλούν σε συνεννόηση, αλλιώς αφήνουν ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας ενόψει Ευρωεκλογών

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση άλλωστε του διευθυντής της ΚΟ του κόμματος, Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος σημείωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 «θα πρέπει να υπάρξει ένας άνθρωπος – πιστεύω ότι αυτός πρέπει να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τις Ευρωεκλογές. Εάν δεν υπάρξει συνεννόηση, να υπάρξει ένας άνθρωπος που θα συγκεντρώνει τη συναίνεση όλων μας, ομόφωνα, να προχωρήσουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές».

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα