03/09/202021:32

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Σταμάτησαν τα έργα στο κολυμβητήριο Πύργου!

Νέα μεγάλη “επιτυχία” της ΝΔ 

Τα “καλά” νέα για την Ηλεία συνεχίζονται! Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της επισκευής του κολυμβητηρίου Πύργου σταμάτησε τις εργασίες! Όπως είναι γνωστό το έργο “Αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ανοιχτού κολυμβητηρίου Πύργου” χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με 273.000 ευρώ και υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Δήμου Πύργου τον Νοέμβριο του 2018. Το έργο δημοπρατήθηκε και η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι εργασίες εκτελούνταν κανονικά, μόνο που ο εργολάβος δεν έχει πληρωθεί καθόλου για τις εκτελεσθείσες εργασίες! Βλέπετε, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει εκταμιεύσει ούτε ένα ευρώ προς τον Δήμο Πύργου για το έργο.

Φυσιολογικά, λοιπόν, στα τέλη Αυγούστου οι εργασίες διακόπηκαν…

Φαίνεται ότι οι “επιτυχίες” της κυβέρνησης στην Ηλεία διαδέχονται η μία την άλλη!

Ήδη, έχουμε στο ενεργητικό της ΝΔ:

– την κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στον Πύργο τον περασμένο Δεκέμβρη

– την διακοπή των εργασιών για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας – Πύργου τον περασμένο Μάρτη

– την απουσία των δομών υγείας της Ηλείας από την προκήρυξη θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού τον περασμένο Ιούλιο Και τώρα η διακοπή των εργασιών στο κολυμβητήριο του Πύργου!

Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην καταστροφή των έργων που είχε ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένουμε με τρόμο το επόμενο χτύπημα για τον πολύπαθο νομό μας!

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας Οργάνωση Μελών Πύργου

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα