09/06/202423:08

Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών: “Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει-Ο λαός μου έχει δώσει χρόνο για εναλλακτική κυβερνητική πρόταση”

Δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έκανε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
«Αυτούς τους μήνες είμαστε ένα κόμμα που αυτούς τους μήνες έχει περάσει πάρα πολλά, μετά την οδυνηρή ήττα. Περάσαμε από δύο διασπάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η ίδια η κοινωνία. Και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι περήφανα για τον εαυτό τους», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης.

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις συμβούλους, κομματικές δαπάνες, απέναντι σε εμάς, που μέσα στα μέτρα μας μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει», υπογράμμισε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να χτίσω κυβερνητική πρόταση.

«Είμαι περήφανος για όλες και για όλους σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι και οι τέσσερις ευρωβουλευτές του κόμματος θα προσφέρουν τα πάντα για να είναι η Ευρώπη η Ευρώπη των πολλών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουμε πετύχει, συνεχίζουμε τον αγώνα μας», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: newsit.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα