Πανελλήνιες 2019: Στην τελική ευθεία για την υποβολή μηχανογραφικών
21/06/201916:14

Στην τελική ευθεία για την υποβολή μηχανογραφικών – Newsbeast

[ad_1]

Από σήμερα, Παρασκευή, είναι διαθέσιμα για μελέτη τα Μηχανογραφικά Δελτία 2019 για τους υποψηφίους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για πέμπτη συνεχή χρονιά υλοποιεί την πρωτοβουλία ενημέρωσης για την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, το γραφείο χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων. Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, δηλαδή από σήμερα, 21 Ιουνίου, μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία του ΟΠΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του πανεπιστημίου προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες.

Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών (13:00 – 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο στην τηλεφωνική γραμμή: 2108203819 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα