27/05/202414:05

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου e- SHyIPS

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Ανδραβιδας-Κυλλήνης κ. Λεντζας Γ., στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου «e-SHyIPS» που σκοπό έχει την αξιοποίηση του υδρογόνου σαν καύσιμη ύλη των επιβατικών πλοίων.

Το Δήμαρχο συνοδεύουν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού 

κ. Σκλαβενίτης Γ., οι υπάλληλοι του Τμήματος Προγραμματισμού 

κ. Αθανασόπουλος Ε., 

κ. Σαραντόπουλος Γ., και οι εξωτερικοί συνεργάτες κ. Γαρύφαλλος Γ., και κ. Παπαγιαννόπουλος Γ.

Στο συγκεκριμένο έργο που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024, ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ήταν μέλη της κοινοπραξίας υλοποίησης με επικεφαλής εταίρο το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου. 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας  δήλωσε ότι με τη σωστή διαχείρηση των πόρων του προγράμματος, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση   καταφέραμε να απορροφήσουμε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων που προβλεπόντουσαν. 

Σήμερα εδώ στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου  συζητήσαμε με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεση κατάθεση, και ταχεία υλοποίηση προγραμμάτων του Δήμου μας, σε άξονες που αφορούν υποδομές, ενέργεια, γεωργική εκμετάλλευση, τουρισμό,και πολιτισμό.

Στο συγκεκριμένο έργο του Horizon το οποίο και ολοκληρώνεται στα τέλη του 2024. Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ήταν μέλη της κοινοπραξίας υλοποίησης του ανωτέρω έργου με επικεφαλής εταίρο το Πανεπιστήμιο Μιλάνο.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας δήλωσε ότι με τη σωστή διαχείρηση των πόρων του προγράμματος, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταφέραμε να απορροφήσουμε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων που προβλεπόντουσαν. Σήμερα εδώ στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου συζητήσαμε με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεση κατάθεση, και ταχεία υλοποίηση προγραμμάτων του Δήμου μας, που αφορούν τους άξονες σε υποδομές, ενέργεια, γεωργική εκμετάλλευση, τουρισμό,και πολιτισμό. Με όπλο μας την εξωστρέφεια, δημιουργούμε έναν ισχυρό Δήμο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα