20/05/202413:42

Στο Δήμο Ήλιδας για τη φετινή σεζόν η παραχώρηση χρήσης για το Κάμπινγκ της Κουρούτας

Οι πρωτοβουλίες του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου σχετικά με το κάμπινγκ της Κουρούτας και οι χειρισμοί της Δημοτικής αρχής από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι σήμερα είχαν αποτέλεσμα και σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά και ο Ηλείος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Παρά το γεγονός, ότι εδώ και περίπου 9 μήνες έχει ολοκληρωθεί από την ΕΤΑΔ ΑΕ το διαγωνιστικό μέρος της διαδικασίας, για την παραχώρηση του κάμπινγκ σε ιδιώτη και έχει αναδειχθεί ο πλειοδότης, λόγω καθυστερήσεων και διαδικαστικών ζητημάτων που έχουν προκύψει σχετικά με την λειτουργία του κάμπινγκ από τον ιδιώτη, ο Δήμος Ήλιδας θα διεκδικήσει την προσωρινή παραχώρηση του άλλοτε Δημοτικού Ακινήτου και για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, με τη σύμφωνη γνώμη του πλειοδότη.

Αν και αρχικά η ΕΤΑΔ ήταν αρνητική σε μια τέτοια εξέλιξη, η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος του κάμπινγκ λόγω της παρατεταμένης αχρησίας των τελευταίων ετών, αλλά και η καταλυτική συνεισφορά του κυρίου Νικολακόπουλου, συνέβαλαν προκειμένου να αλλάξει η στάση της διοίκησης της Εταιρείας. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Ήλιδας και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες την ΕΤΑΔ και συνομίλησαν με τα μέλη της διοίκησης, τα οποία τους διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να παραχωρηθεί το ακίνητο για τη φετινή θερινή σεζόν στο Δήμο, αρκεί πρώτα να αποπληρωθούν τα χρέη του Δήμου από την περσινή χρήση που είναι ένα ποσό της τάξεως των 18.600 ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα