28/06/202317:06

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου η Ελένη Μπούρου, Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου

Υποψήφια με την παράταξη «ΝΕ.Δ.Α» του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου και η κ. Ελένη Μπούρου, Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, η οποία διατηρεί γραφείο λογοθεραπείας στη Ζαχάρω. Η κ. Μπούρα αναγνωρίζει στο πρόσωπο του δημάρχου τον άνθρωπο που άλλαξε προς το καλύτερο το δήμο Ζαχάρως και θα είναι μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

«Αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Κώστα Aλεξανδρόπουλου γιατί παρακολουθώ τον αγώνα του ιδίου και της δημοτικής ομάδας του, που με επιμονή αγωνίζονται και προωθούν τα συμφέροντα του δήμου για την ανάπτυξη του τόπου μας. Με απόλυτη εμπιστοσύνη συντάσσομαι μαζί του σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε την κ. Μπούρου επισημαίνοντας ότι η ίδια προσφέρει με μεγάλη συνέπεια τις υπηρεσίες της στη τοπική κοινωνία της Ζαχάρως και είναι βέβαιο πως θα συνεισφέρει τα μέγιστα και ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξής του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα