30/08/202318:05

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα η Χρυσούλα Θεοφιλοπούλου

Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μέλισσας με τη «Νέα Πορεία» 

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα η Χρυσούλα Θεοφιλοπούλου Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μέλισσας με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Χρυσούλα Θεοφιλοπούλου. Η κα Θεοφιλοπούλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η προσφορά του στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Χρυσούλα Θεοφιλοπούλου. 

Καλωσορίζοντας την κα Θεοφιλοπούλου στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Χρυσούλα Θεοφιλοπούλου. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!». 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Χρυσούλα Θεοφιλοπούλου γεννήθηκε στη Μέλισσα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ζει στην Πάτρα. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα