29/05/202416:05

Σε Πύργο και Αμαλιάδα ο Στεφανος Κασσελάκης στα πλαίσια της περιοδείας του ενόψει των Ευρωεκλογών- Θερμή υποδοχή από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και πολίτες (Photos)

Στον Πύργο βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος είχε θερμή υποδοχή από τους πολίτες που έσπευσαν στο σημείο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας χαιρέτησαν εγκάρδια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τα λουλούδια, τις αγκαλιές και τις selfies να δίνουν και να παίρνουν.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί στην Αμαλιάδα όπου θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες. Παράλληλα, θα επισκεφτεί και το Μουσείο Μπελογιάννη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην συγκέντρωση στον Πύργο κάλεσε τους πολίτες να στείλουν, με την ψήφο τους στις 9 Ιουνίου, μήνυμα ώστε “να τελειώνει η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο του Μαξίμου”, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “εδώ, στην Ηλεία που μαραζώνει, που βλέπουμε νέους και φοιτητές να φεύγουν και έναν παθολόγο για 160.000 κατοίκους, πρέπει να αρχίσει η αντεπίθεση της κοινής λογικής.

Η αντεπίθεση που λέει όχι στην αλαζονεία του 41%, η οποία προτιμά τις τράπεζες, τα διυλιστήρια και τις εταιρείες ρεύματος αντί να δώσει μια ανάσα στον κόσμο, να μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, να μπορεί να υπάρξει μια μείωση στις μεταφορές, να υπάρχουν έλεγχοι στα ολιγοπώλια που ταλανίζουν τον κόσμο”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, κάνοντας λόγο για “αλαζονεία που λέει σε μια γυναίκα της τρίτης ηλικίας που συναντά τον πρωθυπουργό και του λέει ότι δε μπορεί να ζήσει με 440 ευρώ και 300 ευρώ ενοίκιο” και εκείνος “της λέει στην ουσία πήγαινε στην εκκλησία και ευχαριστώ που ήρθες”. Επίσης, μίλησε για “αλαζονεία που κάνει τον πρωθυπουργό να απαντά εν γνώσει του στην κόρη του κ. Πλακιά, αδερφή θυμάτων στα Τέμπη, αγνοώντας την” και με “τους αστυνομικούς να την τραμπουκίζουν”.

Και ο κ. Κασσελάκης κατέληξε λέγοντας “εδώ στην Ηλεία, λοιπόν, όχι μόνο πρέπει η δημοκρατική παράταξη, ο ΣΥΡΙΖΑ, να σηκώσει ανάστημα και να αισθανθεί την ανάσα μας η Ν.Δ. , αλλά πρέπει επιτέλους αυτή η αλαζονεία, στον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, του Μητσοτάκη, να τελειώνει. Δώστε το μήνυμα στις 9 Ιουνίου”.

Σύμφωνα με το ertnews, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχώρησε για την Αμαλιάδα, όπου θα επισκεφθεί το Μουσείο Μπελογιάννη και θα συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα