24/05/202411:45

Στον Πύργο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton κατηγορίας U11

Μια μεγάλη διοργάνωση φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η πόλη μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου. Προκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπαντμιντον (badminton) κατηγορίας U11 που αφορά παιδιά ηλικίας 8,9, και 10 ετών.

Είναι το μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα που διοργανώνει η ομοσπονδία του μπάντμιντον και αποτελεί την εισαγωγή στον αγωνιστικό αθλητισμό για τα μικρά παιδιά που θα μετέχουν. Ο Φιλαθλητικός, η ομάδα της πόλης μας και συνδιοργανωτής του τουρνουά μαζί με την ΕΟΦΣΑ (Ομοσπονδία Αντιπτέρισης) , χρόνια τώρα μετέχει αλλά και φέρνει διακρίσεις στο ανάλογο τουρνουά γιατί δίνει μεγάλη βάση σ αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες.

Φέτος που γίνεται και στην έδρα του συλλόγου, ευελπιστεί για μια ακόμη θετική παρουσία και να συνοδευτεί αυτή με μετάλλια και διακρίσεις. Η ομάδα της πόλης μας για αυτήν την διοργάνωση θα εκπροσωπηθεί από τους : ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΡΗ ΦΛΕΣΣΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΜΑΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΤΣΙΩΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΝΤΙΑΝΑ ΜΠΟΥΓΑ, ΔΑΝΑΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΚΟΥ, και ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΚΟΥΤΑ.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Τουρνουά αφορά τον ΝΌΤΙΟ ΟΜΙΛΟ δηλαδή συλλόγους από την Νότιο Ελλάδα, δηάδη, την Λαμία και πιο νότια. Αντίστοιχο τουρνουά διοργανώνεται και στην Βόρειο Ελλάδα. Οι σύλλογοι που θα μετέχουν είναι οι: Απολλώνιος Πάτρας, ΦΙλαθλητικός Πύργου, Αναγέννηση Λιβαδειάς, Φ.Ε.Ο. Θήβας, Φερενίκη, Φ.Ο. Πεύκης, Α.Σ. Λαύριο, και Γλυκά Νερά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα