04/03/202315:25

Συγκινεί η μητέρα μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στα Τέμπη: Άνοιξα την τηλεόραση και ήξερα ότι ήταν το παιδί μου μέσα

Ραγίζει καρδιές η μητέρα ενός μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την επιβατική στα Τέμπη, η οποία μιλώντας στο Open αναφέρει όταν είδε τι συνέβη ήξερε πως το παιδί της ήταν μέσα στο τρένο.

Η Γιάννα Σταμούλη μιλά για τον γιο της αναφέροντας πως «δεν τον ένοιαζε αν ήταν νύχτα η μέρα, λάτρευε τη δουλειά του, γύριζε χαρούμενος» και πως πάντα της έλεγε «μάνα εγώ μόλις θα φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο, μην ανησυχείς όλα καλά».

Σχετικά με το αν η αμαξοστοιχία αντιμετώπιζε προβλήματα, η μητέρα του μηχανοδηγού αναφέρει πως της είχε πει ορισμένα προβλήματα, ωστόσο εκείνη θα τα πει «εκεί που πρέπει να ειπωθούν».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε για το τραγικό συμβάν συμπλήρωσε πως την ώρα που πήγαινε να κοιμηθεί άνοιξε την τηλεόραση και αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί.

«Πήγα να κοιμηθώ γιατί θα ετοιμαζόμουν το πρωί να πάω στη δουλειά μου. Άνοιξα την τηλεόραση και πέφτω πάνω στην εικόνα των δύο τρένων, και βλέπω ότι το εμπορικό ερχόταν από Θεσσαλονίκη και λέω το παιδί μου ήταν μέσα. Ήρθα προετοιμασμένη για το χειρότερο και αυτό βγήκε.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το παιδί μου. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας» κατέληξε.

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα