23/12/202017:51

Συλλογή υπογραφών για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πρωτοβουλία του Α. Παπαδάκου και του Δ.Σ. του Σ.ΦΙ.Ν.Α.

Ο κ. Παπαδάκος καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια
-Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Βόρειας Ηλείας να στηρίξουν την Διοικητική Ανεξαρτητοποίηση

Υπόθεση όλων των πολιτών επιδιώκει να καταστήσει τη ‘σωτηρία’ του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, γι’ αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ουσιαστική κίνηση στήριξής του, επιχειρώντας αφενός να κινητοποιήσει τους πάντες, αφετέρου να αφυπνίσει την πολιτεία για πράξει πλέον τα αυτονόητα.

Με απόφαση του προέδρου κ. Ανδρέα Παπαδάκου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.ΦΙ.Ν.Α., ξεκινά η Συλλογή υπογραφών μέσω των οποίων θα εκφράζεται η στήριξη στο αίτημα περί διοικητικής ανεξαρτητοποίησης και εν γένει αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Ο κ. Παπαδάκος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες των δήμων του Βόρειου Τμήματος του Νομού Ηλείας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ήλιδας και Πηνειού, αλλά και στους πολίτες ολόκληρης της Ηλείας, να προχωρήσουν στην υπογραφή του σχετικού εγγράφου, ενώνοντας ουσιαστικά την φωνή τους στο αίτημα για την διοικητή αυτονόμηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, τον μόνο τρόπο για να μπορέσει το Νοσοκομείο να ανακάμψει και να σταθεί ξανά όρθιο, προσφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες.

‘Υπογράφουμε και ενώνουμε τις φωνές μας’

«Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε» είναι ουσιαστικά το μήνυμα του Συλλόγου, έτσι ώστε να σταματήσει η πολιτεία να κωφεύει, να πάψει να διαιωνίζεται μία νοσηρή κατάσταση και να μπορέσει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Ο Σ.ΦΙ.Ν.Α. θέλει συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια όλες τις Δημοτικές Αρχές, τις παρατάξεις, τους Συλλόγους, τους Φορείς, τους βουλευτές, τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, ώστε ο αριθμός υπογραφών που θα συγκεντρωθεί να είναι τέτοιος που δεν θα αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Το προσεχές διάστημα θα διανεμηθούν σχετικά έντυπα σε όλους τους δήμους, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται για να υπογράψουν ή να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. στην Αμαλιάδα επί της οδού Δημοκρίτου 3 και στο τηλέφωνο: 26220 22999.

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα