16/05/202420:59

Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς»«: Με επιτυχία η 5η Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς», ανανέωσε την ισχυρή του παρουσία στα τεκταινόμενα τόσο του Φωτογραφικού Κλάδου του Πανελλαδικά αλλά και εντός ορίων του Νομού ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής «ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΕΙΑΣ»,, μετά την χθεσινή επιτυχή διεξαγωγή της 5ης Ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (15-5-2024) στον Πύργο, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «ΕΡΜΗΣ».

Η αναμενόμενη προσέλευση του συνόλου των μελών και η ψηφοφορία που διεξήχθη υπό την επίβλεψη της Δικαστικού Αντιπροσώπου κας Βασιλικής Γοργόλη ανέδειξε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ανανεώνοντας την θητεία του για άλλα 3 έτη (2024-2027).

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος ΠαπαΙωάννου, ο οποίος έχει δείξει με το έργο του πως οι συνάδελφοί του μπορούν να τον εμπιστευτούν και να του αναθέσουν με την ανανέωση της ψήφου τους, να συνεχίσει να οδηγεί τον Σύλλογο σε ανοδική και δημιουργική πορεία. Πρώτο καθήκον του η κλήση των νέων μελών εντός μιας εβδομάδας για την σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Σ. Πύργου «ΕΡΜΗΣ» για την παραχώρηση της αίθουσας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΗΛΕΙΑΣ «ΦΩΤΑΚΤΙΣ»

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα