04/11/202016:53

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου- Αρχ. Ολυμπίας- Ζαχάρως: Ενημέρωση για το νομοσχέδιο για την ανθυγιεινή εργασία

Ενημέρωση για το νομοσχέδιο αναφορικά με την ανθυγιεινή εργασία έκανε προς τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως έκανε ο πρόεδρος Χρήστος Γαρύφαλλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Συνάδελφοι,

Κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης η τροπολογία με την οποία δίνεται η τέταρτη κατά σειρά παράταση έως τον Απρίλιο του 2021, την ολοκλήρωση του έργου της επιτροπής αξιολόγησης επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και την υποβολή τελικής γνωμοδότησης στους συναρμόδιους υπουργούς ώστε να εκδοθεί η απαιτούμενη υπουργική απόφαση με την οποία θα προσδιοριστούν οι δικαιούχοι, το ύψος, οι όροι και οι προϋποθέσεις καταβολής του εν λόγω επιδόματος.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την ολοκλήρωση της επιτροπής έληξε μετά την νέα παράταση που είχε δοθεί με τροπολογία τον περασμένο Ιούλιο. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την ολοκλήρωση του πορίσματος τον Ιανουάριο του 2019, στη συνέχεια δόθηκε παράταση για τέλη Οκτωβρίου 2019, κατόπιν έως τα τέλη Ιουνίου 2020, μετά ως τα τέλη Οκτωβρίου 2020, και τώρα έως τον Απρίλιο του 2021.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα