18/07/202116:12

Σύλλογος Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Πύργου: Υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, αλλά όχι υπό την απειλή διαθεσιμότητας ή απόλυσης

Υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, αλλά όχι υπό την απειλή της διαθεσιμότητας ή της απόλυσης  τάσσεται το  ΔΣ του Συλλόγου  Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου με ανακοίνωσή του.
Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
“Το ΔΣ του Συλλόγου  Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου  συντάσσεται  με την  απόφαση  του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ , στην οποία αναφέρεται  ότι,  είναι υπέρ του εμβολιασμού  των υγειονομικών καθώς είναι προφανές πως το εμβόλιο αποτελεί το σημαντικότερο όπλο προστασίας και ασφάλειας από τον ιο covid -19, αλλά αντίθετοι  στον εξαναγκασμό προς  εμβολιασμό υπό την απειλή της διαθεσιμότητας/απόλυσης .

Η  πειθώ βασισμένη στα επιστημονικά δεδομένα θα αποτελέσει το βασικό κίνητρο για τον εμβολιασμό  όλων των υγειονομικών και όχι ο εξαναγκασμός και  η επιβολή πειθαρχικών μέτρων.

Τέτοιες πρακτικές συμβάλλουν  στον διχασμό της κοινωνίας, οι οποίες μας βρίσκουν αντίθετους.
OXI στον διαχωρισμό των εργαζομένων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και στις απειλές για άδειες άνευ αποδοχών και απολύσεις” καταλήγει η ανακοίνωση.
Εκ του ΔΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα