24/02/202417:48

Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας “Παρράσιοι”: Παράδοση 80 ατομικών τσαντών με γραφική ύλη στους μαθητές, δασκάλους και καθηγητές των σχολείων της Ανδρίτσαινας

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας ‘Παρράσιοι’ είχε την χαρά να παραδώσει στους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Ανδρίτσαινας 80 ατομικές τσάντες με γραφική ύλη, καθώς και αντίστοιχα πακέτα για τα γραφεία των δασκάλων και καθηγητών του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BIC, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας, εξασφαλίζοντας ένα καταπληκτικό και ουσιαστικό δώρο για τους μαθητές της πόλης μας! Ευχαριστούμε, επίσης, τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για την υποδοχή και την συνεργασία.

Ταυτόχρονα με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, και κατόπιν αποστολής των απαιτούμενων εγγράφων από μέρους των διευθυντών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ανδρίτσαινας, επιτεύχθηκε η ένταξη τους στο Hardware Donation Program της εταιρείας Accenture. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος έχει ήδη εγκριθεί η δωρέα τριών φορητών υπολογιστών για το Δημοτικό Σχολείο Ανδρίτσαινας και ενός ακόμη για το Νηπιαγωγείο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα