22/12/202311:25

Σύλλογος νέων Καταραχίου- Πύργος: Οπως κάθε χρόνο αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι δίπλα σε πενήντα οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες (photos)

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων ήταν δίπλα σε πενήντα οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Με σύνθημά μας να μην λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο γιορτινό τραπέζι αυτών των οικογενειών και ειδικά των μικρών παιδιών παρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί καταφέραμε να γεμίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αυτών των οικογενειών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που στήριξαν τη δράση και ειδικότερα τους συλλόγους Πύργος Όλοι Μαζί και τον εξωραϊστικό σύλλογο Ξυλοκέρας, το Κδαπ μεΑ Ηλίανθος, που όλοι μαζί καταφέραμε να γίνουμε μία αλυσίδα αλληλεγγύης και εθελοντισμού για να καταφέρουμε ενωμένοι ακόμα περισσότερα.

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν: Σκλαβενίτης Η πηγή του σπιτιού Σούπερ μάρκετ Τερζής My market Market in Pumaro Κύκνος Ζυμαρικά Ηλις.

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τον Γεώργιο Καραστέργιο, διευθυντή πολιτικού γραφείου του Μιχάλη Κατρίνη, τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και εθελοντισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο, καθώς και τον αντιδήμαρχο παιδείας και εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο και το βουλευτή Διονύση Καλαματιανό για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα