27/01/202118:41

Συλλυπητήρια δήλωση Αυγερινοπούλου για την απώλεια του Μένη Κριτσέλη

Συλλυπητήρια δήλωση Αυγερινοπούλου για την απώλεια του Μένη Κριτσέλη

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στην οικογένεια του Μένη Κριτσέλη, του ανθρώπου που με τέσσερις θητείες στο δημαρχιακό θώκο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη Ζαχάρω αλλά και στα χωριά ολοκλήρου του Δήμου, συμβάλλοντας στη αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

«Η Ζαχάρω ο τόπος που τον γέννησε, η Ολυμπία η δεύτερη πατρίδα του όπως έλεγε, η Ηλεία και η αυτοδιοίκηση έγιναν φτωχότερες.

Ο Μένης Κριτσέλης ήταν άνθρωπος με ήθος, ιδιαίτερα προσιτός και ευγενής, δοτικός και σεμνός, έντιμος και με χαρακτήρα ακέραιο. Πειθαρχημένος,  αποτελεσματικός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία. Η πορεία του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και αγωνιστικότητα για τις ιδέες και τις αρχές του.

Υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, ένας οραματιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας φλογερός πατριώτης, ένας αγωνιστής. Προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο μας.

Προσωπικά διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μας, από τον τρόπο που με αγκάλιασε και με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στον πολιτικό στίβο. Θα τον θυμάμαι πάντα με σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση.

Με οδύνη αποχαιρετώ τον πολιτικό, τον ξεχωριστό άνθρωπο, το μεγάλο φίλο».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα