06/06/202414:56

Σύμη: Αγνοείται 67χρονος γιατρός -παρουσιαστής του BBC

Ο 67χρονος γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ αποτελεί ένα αρκετά αναγνωρίσιμο πρόσωπο για τους Βρετανούς, λόγω των εμφανίσεών του σε τηλεοπτικά προγράμματα
Συναγερμός έχει σημάνει στη Σύμη τις τελευταίες ώρες, καθώς αγνοείται ένα αρκετά γωνστό τηλεοπτικό πρόσωπο για τους Βρετανούς, ο γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ.

Ο 67χρονος είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το This Morning και το The One Show. Είναι επίσης οικοδεσπότης του podcast για την υγεία, Just One Thing για λογαριασμό του BBC.

Η δημοτικότητά του έχει, επίσης, αυξηθεί λόγω μιας δίαιτας που έχει λανσάρει με τίτλο «5:2», η οποία περιλαμβάνει νηστεία για δύο ημέρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικές ομάδες της Σύμης στο Facebook, μια ομάδα έρευνας και διάσωσης αναμενόνταν στο νησί από την Αθήνα, μαζί με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πιο εξελιγμένο εξοπλισμό για να ενισχύει τις έρευνες.

Η ανάρτηση, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία του γιατρού, πρόσθεσε: «Έχετε δει αυτόν τον άνδρα; Ξεκίνησε να επιστρέψει με τα πόδια από τον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 13:30 και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν περάσει 6 ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν. Το όνομά του είναι Δρ Mike Mosley και είναι γνωστό πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς».

Πηγή : protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα