04/11/202012:46

Συνάντηση άμισθου συμβούλου δήμου Πύργου Παν. Σκαρτσιάρη, με στελέχη του ομίλου Ξένου στη Ζάκυνθο: Προώθηση θέσεων εργασίας από την Ηλεία

Συνάντηση άμισθου συμβούλου δήμου Πύργου Παν. Σκαρτσιάρη, με στελέχη του ομίλου Ξένου στη Ζάκυνθο

Προώθηση θέσεων εργασίας από την Ηλεία

 Σημαντικές επαφές είχε την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στο πολυτελές ξενοδοχείο CARAVEL του ομίλου Xenos Hotels and Resorts,   ο   άμισθος σύμβουλος του δήμου Πύργου σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης κ. Παν. Σκαρτσιάρης, ο οποίος ορίστηκε πρόσφατα από το δήμαρχο κ. Τάκη Αντωνακόπουλο.

Ο εν λόγω όμιλος καταγράφεται στους πλέον ισχυρούς στον Ελλαδικό χώρο, αφού διαθέτει 13 ξενοδοχειακές μονάδες και απασχολεί πάνω από 1000 εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται  από την Ηλεία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η περαιτέρω προώθηση θέσεων εργασίας με άτομα από την Ηλεία και ιδιαίτερα από το δήμο Πύργου, καθώς και εξεύρεση τρόπων συνεργασίας σε θέματα τουριστικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Σκαρτσιάρης έχει ήδη συνεργαστεί με τον όμιλο, στέλνοντας σπουδαστές του Τεχνολογικού ΙΕΚ για πρακτική άσκηση, καθώς επίσης και άλλους πολίτες για την κάλυψη διαφόρων θέσεων εργασίας.

Στη συνάντηση εξάλλου συμμετείχαν ο γιος του ιδρυτή του ομίλου κ. Γιώργος Ξένος, ο Γενικός Διευθυντής καθώς και άλλοι συνεργάτες  της μεγάλης τουριστικής επιχείρησης.

Συγχρόνως στη συνάντηση, οι προαναφερόμενοι  συμφώνησαν για πολυεπίπεδη συνεργασία, η οποία θα επικαιροποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα με την επίσκεψή τους στο δήμο Πύργου και συγκεκριμένα στο δήμαρχο κ. Αντωνακόπουλο, ο οποίος  προσκλήθηκε να επισκεφτεί τον όμιλο στην Ζάκυνθο, προκειμένου να τον γνωρίσει από κοντά.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα