01/10/202314:58

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου με τη νέα γενιά- Βραδιά γιορτής στην πλατεία Ιατρίδη (photos)

Βραδιά γιορτής στην πλατεία Ιατρίδη

Οι νέοι ψηφίζουν ΤΑΚΗ για ΔΗΜΑΡΧΟ!

Αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Τάκη Αντωνακόπουλου τον Δήμαρχο Πύργου που ασχολήθηκε έμπρακτα με τις ανάγκες και τα θέλω τους

Σε βραδιά γιορτής εξελίχθηκε η εκδήλωση για τους νέους του Δήμου Πύργου που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και η παράταξη “Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο”. Το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ιατρίδη έγινε ξεκάθαρο σε όλους πως η νέα γενιά ψηφίζει και στηρίζει ΤΑΚΗ για ΔΗΜΑΡΧΟ!

Οι νέες και οι νέοι του Δήμου Πύργου αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Τάκη Αντωνακόπουλου τον Δήμαρχο που ασχολήθηκε έμπρακτα με τις ανάγκες και τα θέλω τους. Η νέα γενιά βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο με την θεσμοθέτηση πολιτιστικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που δεν είχε δει ποτέ η πόλη και τα χωριά, ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκαν και επισκευάστηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου!

Έγινε αποκατάσταση όλων των μεγάλων αθλητικών υποδομών και παραδόθηκαν προς χρήση. Αθλητικές υποδομές όπως το κλειστό “Γ. Βασιλακόπουλος” και το κλειστό στο Καράτουλα. Επισκευάστηκαν τα γήπεδα στα χωριά του Δήμου, ενώ ολοκληρώνεται και το Αθλητικό Κέντρο στην Αγία Βαρβάρα. Και πλέον, ένα πάγιο αίτημα των νέων παίρνει σάρκα και οστά με την έναρξη κατασκευής του κολυμβητηρίου στον Πύργο!

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή του Τάκη Αντωνακόπουλου θέσπισε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις όπου πρωταγωνιστεί η νέα γενιά! Θεσμοί όπως το Καρναβάλι, τα Ανθεστήρια, το Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς, το Run Πύργος-Κατάκολο και η Ποδηλατάδα. Θεσμοί όπου συμμετείχαν και συμμετέχουν εκατοντάδες νέοι και νέες, και πλέον αποτελούν παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα