16/09/202114:58

Πύργος: Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας με τον Πρόεδρο του Τμήματος Μουσειολογίας ενόψει της έναρξης του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας με τον Πρόεδρο του Τμήματος Μουσειολογίας ενόψει της έναρξης του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Κοινή συνάντηση εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η οποία θα ξεκινήσει με δια ζώσης διδασκαλία, είχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μουσειολογίας, κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για το μέλλον της ακαδημαϊκής κοινότητας του νομού.
Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, η οποία διοργανώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Παναγιωτόπουλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας ενημερώθηκε για τα ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω στήριξης από τους θεσμικούς και τους παραγωγικούς φορείς της Ηλείας, αντάλλαξε απόψεις για κοινά σχέδια δράσης που θα μπορούσαν να ενισχύσουν περαιτέρω τη δυναμική του τμήματος και, ως εκ τούτου, τις όποιες πιθανότητες διάσωσής του, δεσμεύτηκε δε, πως το Επιμελητήριο Ηλείας θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις των προσπαθειών για τη διατήρηση της ακαδημαϊκής κοινότητα στον Πύργο.
Κοινό συμπέρασμα της συνάντησης των δύο προέδρων αποτέλεσε η ανάγκη συνέχισης των προσπαθειών και επίτευξης κατάλληλου συντονισμού, με την συμμετοχή όλων των τοπικών θεσμικών φορέων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα