09/06/202314:14

Δήμος Πύργου: Συναυλία με την Αναστασία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς- Κεντρική πλατεία Πύργου – Πέμπτη 15/6

Συναυλία με την Αναστασία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς
• Κεντρική πλατεία Πύργου – Πέμπτη 15/6 στις 21.00

Ο Δήμος Πύργου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και το Τμήμα Παιδείας, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Πύργου, διοργανώνουν και φέτος τη μεγάλη συναυλία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με την δημοφιλή στο νεανικό κοινό τραγουδίστρια, Αναστασία. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 στις 21.00 στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Η μόλις 19 χρονών Αναστασία-Δήμητρα όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε το 2004 και κατάγεται από την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά. Η παρθενική της εμφάνιση στο τραγούδι συνοδεύτηκε από πολλές πρωτιές και ρεκόρ:

-Το πρώτο της τραγούδι «Αμαρτίες» δεν έγινε γνωστό από κάποιο ραδιόφωνο ή άλλο κλασικό μέσο προώθησης, αλλά από το λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης “TikTok”.

– Οι «Αμαρτίες» σε στίχους και μουσική των Γιώργου Καλογεράκου και Daphne Lawrence άγγιξαν τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων Spotify streams προερχόμενα από την Ελλάδα, ξεπερνώντας έτσι τις τετραπλά πλατινένιες πωλήσεις και φτάνοντας αισίως στη διαμαντένια απονομή.

– Συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο το τραγούδι μετράει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πάνω από 12,8 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται για 444 συνεχόμενες μέρες στο Top 200 του Spotify Greece Chart, ενώ στο YouTube ξεπερνάει τις 28 εκατομμύρια προβολές.

– Οι “διαμαντένιες” «Αμαρτίες» ανακηρύχθηκαν επίσης στις αρχές του χρόνου το Νο1 τραγούδι της χρονιάς στα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό chart σύμφωνα με το Official IFPI Year End Chart by Mediainspector.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα