26/02/202121:52

Συνελήφθη 31χρονος που εξέδιδε 19χρονη στην Αθήνα – Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης

Ο εφιάλτης της 19χρονης, που κρατούσε επί μήνες, τελείωσε μετά τη σύλληψη του ανθρώπου που την εξέδιδε

Τέλος στον πολύμηνο εφιάλτη μιας 19χρονης κοπέλας έδωσε η σύλληψη του ανθρώπου που την εξέδιδε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν δυο χρόνια πριν, όταν ο 31χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη προσέγγισε την 19χρονη σε ένα ταξίδι του στη Ρουμανία. Με υποσχέσεις και με ψεύτικα όνειρα για μια καλύτερη ζωή ο 31χρονος κατάφερε να πείσει τη νεαρή κοπέλα να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.

Σε αυτό το σημείο ξεκινά και ο εφιάλτης για τη νεαρή κοπέλα. Μόλις φτάνουν στην Ελλάδα, ο 31χρονος «αρπάζει» το διαβατήριο και τη ταυτότητα της 19χρονης ώστε να μη μπορεί να διαφύγει. Την εγκαθιστά σε ένα ξενοδοχείο για αρχή, ενώ αργότερα η κοπέλα άλλαξε και δυο διαμερίσματα, όλα βάσει του σχεδίου του 31χρονου.

Τα πρώτα ερωτικά ραντεβού άρχισαν να κλείνονται. Από εκεί και πέρα, σε καθημερινή βάση η 19χρονη καλούνταν να πηγαίνει σε οίκους ανοχής, σε ξενοδοχεία και σε σπίτια και να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. Βέβαια, το σύνολο των χρημάτων πήγαιναν στον 31χρονο Ρουμάνο, ο οποίος πλέον κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Η στιγμή της σύλληψης

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 31χρονο, ενώ μετέφερε την νεαρή Ρουμάνα από διαμέρισμα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ώστε να πραγματοποιήσει άλλο ένα ερωτικό ραντεβού.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα της 19χρονης και 10 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Μάλιστα, για την ίδια υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται μια 33χρονη ομογενής του 31χρονου.

Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ στόχος των Αρχών είναι να γίνει και ο ασφαλής επαναπατρισμός της νεαρής κοπέλας.

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα