02/03/202415:39

Συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα στο Ηράκλειο– Ήταν τελικά διαρρήκτης που ρήμαζε σπίτια

Διαπιστώθηκε ότι ήταν γνώριμος των Αρχών – Ήταν δράστης επτά περιπτώσεων κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή του Ηρακλείου
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 25χρονος διαρρήκτης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου Κρήτης, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Η λεία του 25χρονου υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ, σε μετρητά και διάφορα αντικείμενα

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., επρόκειτο για τον δράστη επτά περιπτώσεων κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, η λεία του 25χρονου υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ, η οποία αφορά σε μετρητά και αντικείμενα.

Ο 25χρονος δράστης άνοιγε με λοστό παράθυρα και μπαλκονόπορτες, έμπαινε στα σπίτια και έπαιρνε ό,τι έβρισκε. Από χρήματα και κοσμήματα μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν χθες (01.03.2024) στο Ηράκλειο επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων από οικίες που είχαν διαπραχθεί στο Ηράκλειο και για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από 06/01/2024 έως και 25/02/2024 είχε διαπράξει επτά κλοπές – έξι τετελεσμένες και μία απόπειρα.

Είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.600 ευρώ, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα συνολικής αξίας 6.400 ευρώ

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα