10/12/202311:19

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό στην επίθεση οργανωμένης ομάδας ατόμων κατά των ΜΑΤ, έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»- Φέρεται να ομολόγησε την πράξη του ο 18χρονος

Συνελήφθη ο χούλιγκαν που τραυμάτισε βαρύτατα με ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης έξω από το γήπεδο. «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ομολόγησε την πράξη του ο 18χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 18χρονο, που έχει μάλιστα ομολογήσει την πράξη του.

Με βάση πληροφορίες του ethnos.gr οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τον χώρο του γηπέδου που ταυτοποιούν την δράση του.

Περιέγραψε αναλυτικά την επίθεση

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 18χρονος είναι οργανωμένος οπαδός και έχει πει στους αστυνομικούς ότι την φωτοβολίδα με την οποία σημάδεψε τον αστυνομικό, του την έδωσε άλλο άτομο, ενώ περιέγραψε αναλυτικά στην ομολογία του όλα όσα διαδραματίστηκαν με τον αστυνομικό να πέφτει αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια του.

Ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες

Ο συλληφθείς,  επιπρόσθετα, είναι ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες, ενώ οι αστυνομικοί είχαν πάρει τόσο γενετικό υλικό από τον ίδιο όσο και αποτυπώματα.

«Το γεγονός ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την ορθή κρίση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής που έδωσε εντολή να κλείσουν οι πύλες εξόδου του γηπέδου και να προαχθούν άπαντες», σχολιάζει ανώτατη πηγή της ΕΛ.ΑΣ. στο ethnos.gr.

Έρχονται και άλλες συλλήψεις

Ο ίδιος επεσήμανε μάλιστα ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας που έχουν επιφορτιστεί με την ανάλυση των πειστηρίων και την σύγκριση τους με το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα που έχουν λάβει από την πλειονότητα των προσαχθέντων.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα