28/05/202408:28

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ.Ήλιδας: Ανοιχτή γενική συνέλευση-εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας(Photos)

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή γενική συνέλευση – εκδήλωση, στο Εργατικό κέντρο του Δήμου Ήλιδας, από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία του Δ. Ήλιδας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με θέμα “Ευρωεκλογές και Δημόσια Υγεία”. Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Ν.Δ. και υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, για τα απογευματινά χειρουργεία, για την εγκατάσταση εργολαβιών σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση, για την επίθεση στους μικρομεσαίους υγειονομικούς ακτινοδιαγνώστες και μικροβιολόγους. Η κεντρική στόχευση είναι ενάντια στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και στο χαρακτήρα του ως καθολικό, δωρεάν, Δημόσιο και Αλληλέγγυο σύστημα υπέρ των ασθενέστερων πολιτών.

6dc93ff9 a4df 4a5d bb16 3d8fbabe7eee

Στην εκδήλωση – ανοιχτή γενική συνέλευση απηύθυνε χαιρετισμό και ο Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Διονύσιος Καλαματιανός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Παιδείας, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τις επερωτήσεις στη Βουλή, τις δράσεις του κόμματος και το διακύβευμα των ευρωεκλογών, που είναι η πολιτική Αλλαγή και η ελπίδα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην παραζάλη της Ακρίβειας της Διαφθοράς και της απαισιοδοξίας της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιμείνει στο πρόγραμμά του για “Μια Καλύτερη Ζωή”. Ζητά στήριξη, για να είναι ακόμα πιο δυνατή η ελπίδα για πολιτική Αλλαγή.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα