02/07/202418:07

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Τα βλέμματα στη συνεδρίαση της ΚΕ – Συνάντηση Κασσελάκη με βουλευτές του

Το φόντο της κρίσιμης συνεδρίασης στον ΣΥΡΙΖΑ οριοθετείται από τη σύγκρουση Κασσελάκη-Τσίπρα.
Για τις εντός του ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις τα βλέμματα στρέφονται το Σάββατο το πρωί στις 10 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, όπου εκεί θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Το φόντο της κρίσιμης συνεδρίασης οριοθετείται από την σύγκρουση Κασσελάκη-Τσίπρα, όπως εξελίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες, την επιστολή-«βόμβα» των «87», βουλευτών και στελεχών πρώτης γραμμής απέναντι στο «μανιφέστο» του Στέφανου Κασσελάκη, όπως αυτό διατυπώθηκε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για τον «δικό του ΣΥΡΙΖΑ» και όσα έχει υποστηρίξει για την «Αυγή», τις απολύσεις, το «μαύρο χρήμα» αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, άρτι αφιχθέντας από τις ΗΠΑ, πραγματοποίησε συναντήσεις με μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο ίδιος είχε προαναγγείλει πριν την αναχώρησή του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού πως με την επιστροφή του θα πραγματοποιήσει προσωπικές επαφές με τους βουλευτές και τα κοινοβουλευτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο επίκεντρο των επαφών, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, βρέθηκαν τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ εντός κοινοβουλευτικού τερέν, ενώ οι βουλευτές μετέφεραν την εικόνα για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που έχουν από τις περιφέρειες τους. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως δόθηκαν κατευθύνσεις για την κοινοβουλευτική δουλειά το επόμενο διάστημα, ενώ υπήρξε η προτροπή, όπου είναι εφικτό, για συνεργασία με τομεάρχες άλλων κομμάτων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, σε κάθε περίπτωση, η τηλεοπτική συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο του Alpha ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Τρίτης (2/7) με φόντο το «εκρηκτικό» κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα