21/05/202419:28

Συρμπάνι Βάρδας: Τίμησαν τη μνήμη των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (Photos)

Τελέστηκε το πρωί της Τρίτης εορτή των ισαποστόλων βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συρμπάνι του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Ηλείας πανηγυρική Αναστάσιμη θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος παρουσία του ιερατείου της ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και Ωλένης 

Στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας με περιφορά της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλιά εθνική οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος του Συρμπάνι Βάρδας, παρών ήταν ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ιωάννης Λέντζας οι αντιδήμαρχοι Σίνος Νίκος, Γιώργος Σκλαβενίτης. Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βουπρασίας Βάρδα Τάκης Παναγόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βάσω Σωτηροπούλου και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας Βάρδα διά την διατήρηση της περιφοράς της ιερής εικόνας και τον πρώην διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας Παναγιώτη Γεωργούλια. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη αληθώς Ανέστη με υγεία και του χρόνου.

Φωτογραφίες π. Ιωάννης Κούγιας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα