25/05/202419:44

Τέμπη: Αναφορές ότι βρέθηκε «οστό ηλικιωμένου επιβάτη» σε οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Οστά θύματος βρέθηκαν στο ιδιωτικό οικόπεδο, όπου μεταφέρθηκαν στο οικόπεδό στην περιοχή «Πηγάδια» που μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια των τρένων από το δυστύχημα των Τεμπών.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ελευθερία», στην έκθεση της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που διαβιβάστηκε στον εφέτη ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη, μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι από την ανάλυση DNA προσδιορίστηκε γενετικός τύπος που ταυτίστηκε με τον γενετικό τύπο ηλικιωμένου επιβάτη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το βιολογικό υλικό ταυτοποιήθηκε σε θραύσμα (τμήμα) ανθρώπινου οστού που εντοπίστηκε κατά τη διαλογή ευρημάτων από «κόσκινο» μετά την έρευνα στα χώματα που μεταφέρθηκαν στα «Πηγάδια».

Στην ίδια τοποθεσία εντοπίστηκαν τρία ακόμα οστάπου θα εξεταστούν άμεσα από ανθρωπολόγο, διότι πιστεύεται ότι δεν ανήκουν σε άνθρωπο.

Η πληροφορία ωστόσο επισήμως δεν επιβεβαιώνεται.

Τι ανέφερε πατέρας θύματος

«Βρέθηκε και στο δεύτερο οικόπεδο οστό από έναν επιβάτη και ταυτοποιήθηκε» ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος των Τεμπών μιλώντας στο MEGA.

«Ο κ. Τριαντόπουλος ήταν παρά τω πρωθυπουργό, άρα οι εντολές ήταν από τον πρωθυπουργό. Ελάτε στη θέση των γονιών που τόσο καιρό μετά ψάχνουμε οστά των παιδιών μας. Θα τους άρεσε να δολοφονήσουν τα παιδιά τους και να τα πετάξουν έτσι; Εγώ δεν θέλω προανακριτικές αλλά να πάνε όλοι στον ανακριτή. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», ξέσπασε.

O ίδιος κατήγγηλε πως «βλέπουμε σκοπιμότητα στο ότι διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία μία μέρα πριν κλείσει. Μιλάμε για ιεροσυλία και προσβολή νεκρών».

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα